1-op-1 Coaching

Bij Tough Minds geloven we niet dat jouw weg een “smooth ride” hoeft te zijn. Juist door ups en downs leer je jezelf pas namelijk echt goed kennen. Waar wij in geloven is een veerkrachtige, flexibele en oplossingsgerichte mindset ontwikkelen – een tough mind dus – waarmee jij in staat bent om alles uit jezelf te halen en optimaal te presteren op elk gewenst moment.

Het team van Tough Minds is er voor alle professionals die zich o.a. in de volgende punten herkennen en eraan willen werken:

  • Het moeilijk vindt om onder druk je hoofd koel te houden
  • Vaak het idee hebt dat je het (net) niet goed genoeg doet
  • Het gevoel hebt dat je op het randje loopt
  • Je persoonlijk/medisch leiderschap wilt ontwikkelen
  • Jij (of je team) het gevoel hebt dat je continu 1-0 achter staat
  • Stappen wilt zetten in je eigen ontwikkeling
  • Wilt leren kiezen wat je écht wilt

Tough Minds gelooft dat mindset het grote verschil maakt in het behalen van je doelen. Tussen doorzetten en opgeven. Tussen vastzitten en groeien. Iedereen heeft een uniek potentieel dat ontdekt én gerealiseerd mag worden. Daarom zijn we zo gedreven om mensen te helpen om te groeien. Vanuit ons eigen verleden en ervaring in de (semi)topsport hebben we ervaren en zo vaak gezien dat mindset een onmisbaar element is voor mensen – sporter of geen sporter – om het maximale uit zichzelf te halen. Wij ervaren dat mensen zichzelf vaak limiteren en daarmee hun eigen potentieel niet volledig benutten. Door jouw sportmindset te ontwikkelen kun je groter worden dan je zelf voor mogelijk had gehouden.

Do you Dare to Grow?

Ieder van ons heeft unieke kwaliteiten en talenten. Wanneer die talenten gevoed, geprikkeld en aangewakkerd worden, zijn we in staat buitengewone prestaties neer te zetten. Niet per se door harder te werken of door de lat hoger te leggen. Maar door open te staan voor nieuwe mogelijkheden, jezelf beter te leren kennen, anders om te gaan met omstandigheden en een veerkrachtige mindset te creëren. Tough Minds helpt jou om deze sportmindset te ontwikkelen, belemmerende overtuigingen te doorbreken en doelstellingen behapbaar te maken, zodat jij weer eigen keuzes kan maken én daarvan kan genieten. Dit geeft het ultieme gevoel van vrijheid, helderheid en kracht om alles te kunnen creëren en te overwinnen wat je wilt, ongeacht de omstandigheden of tijdsdruk.

Bij Tough Minds leer je om mentaal sterker te worden omdat we samen met jou de mindset trainen die bij JOU past – niet bij iemand anders – bij JOU.

 • Coaching - Particulier
 • 1200
  Pakket voor 10 sessies
 • In 10 sessies nemen we jou mee terug naar de kern en ontwikkelen we samen met jou je mindset. Zodat jij weer vitaal, flexibel, daadkrachtig en met plezier aan de slag kan om zowel zakelijk als privé je doelen te kunnen nastreven

  1-op-1 Coaching

  Particulier tarief

  Investeer in jezelf & groei!

 • Coaching - Zakelijk
 • 1600
  Pakket voor 10 sessies
 • In 10 sessies nemen we jouw werknemer mee terug naar de kern en ontwikkelen we een sportmindset. Zodat hij/zij weer vitaal, flexibel, daadkrachtig en met plezier aan de slag kan om zowel zakelijk als privé zijn/haar doelen te kunnen nastreven

  1-op-1 Coaching

  Zakelijk tarief

  Investeer in je werknemers en maak ze Unstoppable!

Contact

DEN HAAG: Sportcampus Zuiderpark, Meester P. Droogleever Fortuynweg 22

DEN HAAG: Haagse Sport Centrale, ingang Michaelisstraat

ROTTERDAM: Zipperz (naast de Kuip), Olympiaweg 4-14

JORRIT: 06-30135880

PETRA: 06-13175962
  Bel me terugIk heb een vraagMaak een afspraak