Coaching

Sportmindset

Tough Minds helpt je om een sportmindset te ontwikkelen, belemmerende overtuigingen te doorbreken en doelstellingen behapbaar te maken. Zodat jij weer eigen keuzes kunt maken én daarvan ook kunt genieten. Het trainen, ontwikkelen en versterken van je mindset is niet alleen iets voor topsporters. Waar wij in geloven is durven groeien om een veerkrachtige, flexibele en oplossingsgerichte sportmindset ontwikkelen – een tough mind dus – waarmee jij in staat bent om alles uit jezelf te halen en optimaal te presteren op elk gewenst moment. Een tough mind is voor elke persoon die ambitieus is en wil groeien, maar tegelijkertijd uitdagingen, belemmeringen en angsten kent en hier doorheen wil breken. Welke activiteit je ook kiest, deze sportmindset helpt bij het overwinnen van verschillende obstakels en helpt om doelgericht te gaan voor wat belangrijk is voor jou, onder alle omstandigheden.

 

Wil je meer weten over wat we voor jou kunnen betekenen? Klik hieronder voor meer informatie:

Voor de sporter

Voor de ouders

Voor de coaches

Voor de teams

Met de hulp van Jorrit van Tough Minds heb ik mijn plezier en succes weer in mijn sport teruggevonden. Door de sessies en verschillende opdrachten die ik van Jorrit mee kreeg, zag ik in dat ik fouten mag maken en streng mag zijn tegen mezelf, maar dat ik dat ik me daardoor niet naar beneden haal of negatief laat beïnvloeden. Door Tough Minds weet ik nu hoe ik met deze gedachtes kan omgaan en hoe ik mezelf iedere training/wedstrijd weer kan verbeteren, op een positieve manier!

– Handbalster, 16 jaar.

 • Mentale training
 • 90,75
  Eenmalig
 • 1 losse sessie mentale training waarin wij jou helpen om mentaal weer in je kracht te staan, zodat jij weer kan groeien.
 • Dare to Grow pakket
 • 650
  Eenmalig
 • 8 sessies mentale training waarin we jouw kern versterken en vervolgens de weg richting je doelen mentaal kunnen optimaliseren. Speciaal op maat gemaakt om jou maximaal te ondersteunen.
  Dare to Grow!
 • Become Unstoppable abonnement
 • 150
  Maandelijks
 • Een doorlopende mentale begeleiding voor de fanaten, want je bent mentaal nooit uitgeleerd. Hierin spreken we gemiddeld 2x per maand af om op ’t veld, bij ons of tijdens wedstrijden alles waar je mentaal tegen aanloopt te stroomlijnen en te optimaliseren. We houden (mentaal) de vinger aan de pols zodat jij vol overgave en lol kunt presteren. Become Unstoppable.