Over ons

Team 
Tough Minds

Ons team bestaat uit gepassioneerde experts op het gebied van de sportpsychologie, met een hart voor de sport en een streven om de sportpsychologie in NL te vergroten. 

Meet the Minds

Petra Sauter - de Munck

Founder Tough Minds
SPORTPSYCHOLOOG VSPN®
Specialisaties Petra: Talenten & Topsporters, Preventie & Herstel van blessures, Trainingsprogramma’s voor Regionale Trainingscentra (RTC’s), Acceptance and Commitment Training (ACT), Sportmindset voor (zorg)professionals.

Zoek je naar energie, positiviteit en vertrouwen? Dan moet je bij Petra zijn. Zij bruist van het enthousiasme en vindt het heerlijk om jou te helpen groeien: qua mindset, in je sport en in het bereiken van je doelen. Ze houdt ervan om gelijk actie te ondernemen en ze helpt jou om (het liefst direct) de volgende stap te zetten. Stilzitten kan ze niet zo goed, dus het liefst staat ze naast je op het veld, in de zaal, of gewoon op onze locatie. 

De vraag “zou ik dat ook kunnen?” heeft Petra al tot vele sporten gedreven. In roeien heeft ze daardoor kennis gemaakt met de topsport, maar tegenwoordig is zij vooral op het hockeyveld, de racefiets, de SUP en in haar hardloopschoenen te vinden. Rugby is haar te laat ontdekte passie, waardoor zij nu veel als mentale trainer op het rugbyveld te vinden is. Als het even kan, wil ze nog wel haar doel bereiken om een mooie tackle te leren maken.

Waar Petra zelf als sporter geen antwoord op kreeg, daar is ze nu juist specialist in geworden. Als haar coaches vroeger zeiden: “Je was er met je koppie niet bij” of “Jullie zaten met jullie neuzen niet dezelfde kant op”, of “Jullie hebben je koppies laten hangen” dan wilde ze altijd weten hoe ze dat dan konden trainen. Daar kwam lang niet altijd een duidelijk antwoord op. Dat dreef Petra om verder te zoeken naar de antwoorden en die bleken in het vakgebied van de sportpsychologie te liggen. En dat heeft erin geresulteerd dat ze het leukste beroep van Nederland heeft (zegt ze zelf).

Krijg jij ook vaak feedback over je hoofd? “Koppies, neuzen, enz.” Petra heeft inmiddels wél het antwoord op de vraag hoe je dat traint!

Wij hebben een team van mensen om ons heen verzameld om ons te helpen de sportpsychologie te verspreiden op alle niveaus, in heel NL. Onze Ambassadeurs delen hun persoonlijke ervaringen en geven motiverende trainingen samen met de sportpsychologen van Tough Minds. 

In de Tough Minds  Academy leiden we talenten op om mentale training 'The Tough Minds Way' te verzorgen. Op het veld, in de actie, naast de sporter/speler/coach. 

Meer weten?

Ambassadeurs       Academy      

Doneer een training, traject of heel seizoen

Onze oproep aan de bedrijven is helder: bied sporters of sportteams een mentale training, een heel traject, of een seizoen aan begeleiding aan. 
Kies je als bedrijf voor een heel traject of seizoen? Dan staat er bovendien een leuke tegenprestatie van de sporter(s) tegenover!

Interesse gewekt? Neem geheel vrijblijvend contact op met Petra via: petra@toughminds.nl of 
06-13175962. 

Wil je je als sporter aanmelden om voor een traject in aanmerking te komen? Ook dan kun je contact opnemen met Petra.

Doneer nu

Stel hier je vraag

Laat een berichtje achter en we nemen z.s.m. contact met je op. 
Of bel/app ons direct:

Petra
06-13175962

Jorrit
06-30135880
Thank you! Your message has been sent.
Unable to send your message. Please fix errors then try again.

Locaties

 Haagse Sport Centrale

Michaelisstraat 5, Den Haag

Link naar Google Maps

 Sportcampus Zuiderpark

Mr. P. D. Fortuynweg 22, Den Haag

Link naar Google Maps

 Zipperz, naast de Kuip

Olympiaweg 4-14, Rotterdam

Link naar Google Maps