Coaching

Tough Minds helpt je om een sportmindset te ontwikkelen, belemmerende overtuigingen te doorbreken en doelstellingen behapbaar te maken, zodat je weer eigen keuzes kunt maken én daarvan kunt genieten. Het trainen, ontwikkelen en versterken van je mindset is niet alleen iets voor topsporters. Waar wij in geloven is durven groeien om een veerkrachtige, flexibele en oplossingsgerichte sportmindset te ontwikkelen – een tough mind dus – waarmee jij in staat bent om alles uit jezelf te halen en optimaal te presteren op elk gewenst moment. Een tough mind is voor elke persoon die ambitieus is en wil groeien, maar tegelijkertijd uitdagingen, belemmeringen en angsten kent en hierdoor heen wil breken. Welke activiteit je ook kiest, deze sportmindset helpt bij het overwinnen van verschillende obstakels en helpt om doelgericht te gaan voor wat belangrijk is voor jou, onder alle omstandigheden.

SPORTMINDSET

SPORTMINDSET

De sportmindset is wat topsporters gebruiken om de obstakels in hun weg naar de top om te zetten in groei. Tijdens het vallen en opstaan gebruiken ze verschillende mentale skills waarbij ze zich richten op het proces en niet zozeer op de uitkomst. Technieken als presteren onder druk, kunnen focussen zonder afleidingen, het accepteren van jezelf en de zaken waar je geen invloed op hebt en commitment creëren richting je doelen en de dingen die jij belangrijk vindt. Door deze mentale skills te trainen richten zij zich vooral op hun persoonlijke groei. Wat maakt dat ze flexibel, veerkrachtig en oplossingsgericht zijn. Zij kiezen heel bewust vanuit hun kracht voor hun eigen weg.

Dit geldt natuurlijk niet alleen voor jou als individu, maar ook in het team waarin je werkt. Stel je voor dat je in een team zit waarin iedereen deze sportmindset heeft, wat zou er dan allemaal wel niet mogelijk zijn? Onze ervaring met o.a. olympische atleten leert ons dat die sportmindset een harde voorwaarde is voor duurzame topprestaties. Een team kan op de korte termijn prima keihard werken, resultaten leveren en het individu aan de kant schuiven. Dit is echter geen werkbare situatie voor de langere termijn. Motivatieverlies, burn-out, ziekteverzuim en een hoog personeelsverloop liggen op de loer. Het trainen van de sportmindset maakt je (teamleden) weerbaarder, vitaler, mondiger (ja, mogelijk met alle gevolgen van dien), meer betrokken en daarmee duurzaam inzetbaar. Als jij binnen je bedrijfscultuur een verandering wilt inzetten en lange termijn doelen wilt behalen, is deze mindset daarbij onmisbaar. Dit kun je bij ons op twee manieren aanpakken: door 1-op-1 coaching of door teamtrainingen.

 
Lees hieronder meer of neem contact op om het voor jou passende programma af te stemmen met ons:

1 – op – 1

Coaching

Teamtraining

Sportmindset

Tough minds stimulates close collaboration between players and coaches and delivers exactly what its name says!

Phil Leck, Technical Director - Rugby Academy ZuidWest,

Petra is betrouwbaar, aandachtig, energievol en zoekt in jou als individu jouw kwaliteiten. De sportmindset gaf mij de ruimte om controle te nemen over mijn onzekerheid.

Steven Benavides - Zorgprofessional,

De veilige setting bij de teamtraining zorgde ervoor dat de cursisten meer bloot durfden te geven dan gebruikelijk op de werkvloer.

Zorgprofessional - Defensie,

De teamtraining van Tough Minds heeft ons geleerd om te focussen op de belangrijke taken. Dit draagt bij aan mentale stabiliteit, grotere efficiëntie en effectiviteit.

Leidinggevende zorg - Defensie,

Contact

DEN HAAG: Sportcampus Zuiderpark, Meester P. Droogleever Fortuynweg 22

DEN HAAG: Haagse Sport Centrale, ingang Michaelisstraat

ROTTERDAM: Zipperz (naast de Kuip), Olympiaweg 4-14

JORRIT: 06-30135880

PETRA: 06-13175962
    Bel me terugIk heb een vraagMaak een afspraak