Jorrit

Jorrit is puur en eerlijk. Hij is op zoek naar de echte JIJ,niet anders zijn dan je bent. Daar ligt jouw kracht namelijk en hij kan als geen ander dat vuurtje in jou weer aanwakkeren om in je kracht te gaan staan. Heb je dat eenmaal bereikt dan zijn er geen grenzen meer, the sky is the limit!

Jorrit is iemand waar je je gelijk thuis bij voelt. Hij is rustig, warm, open en hij begrijpt je goed. Hij durft vragen te stellen die anderen wellicht ongemakkelijk vinden, want hij is niet bang voor het antwoord. Hij vindt niks gek, alles wat in jouw hoofd of hart gebeurt is OK.

Jorrit is zelf altijd keeper geweest en dat merk je stiekem wel een beetje. Uniek in zijn soort, hij staat er als het moet, maar kan ook op de achtergrond stilletjes zitten te observeren. Hij weet goed aan te voelen wat jij nodig hebt van hem: luisteren of echt even krachtig ingrijpen om het spel te keren.

Wat je van hem kan verwachten zijn simpele tools/hacks om vanuit de kern te bouwen aan een krachtige basis om te presteren, te genieten en lol te hebben. Zijn passie voor de sportpsychologie begon toen hij zelf als jonge keeper te maken kreeg met weinig zelfvertrouwen. Samen met zijn keeperstrainer wist hij dit echter in één seizoen om te draaien in een zelfverzekerde puntenpakker. Hij was daarna dan ook vastberaden om andere sporters te helpen om ook die mentale kracht te vinden en weer vanuit de kern in zichzelf te geloven.

Zelf is hij met allerlei sporten bezig, ooit begonnen als keeper maar inmiddels marathonloper, surfer, squasher, wielrenner, krachtsporter, en nog veel meer, want er is altijd wel een uitdaging te vinden.

Heb jij het lef om jouw vragen op Jorrit af te vuren?

 

Specialisaties

  • Acceptance and Commitment Training (ACT)
  • Team trainingen
  • (Top)sport
  • Herstel van blessures
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Presteren op werk

 

Ga naar Lisa                                 Ga naar Petra