HOE ga jij je mindset trainen?

Kun jij of je team mentaal wel een boost gebruiken of wil je ervoor zorgen dat je mentaal betere prestaties kunt leveren?

 

START DAN MET HET ONLINE PROGRAMMA: CORE MENTALITY

Een 6 weken online mentaal trainingsprogramma om te werken aan jouw mentale duurvermogen en een flexibele mindset, niet alleen in tijden van corona maar vooral ook voor daarna.

 

TRAIN JE LIEVER 1-OP-1?

Bij individuele begeleiding gaan werken we vanuit jouw vraag. Samen bepalen we wat je doelen zijn en stellen we je persoonlijke trainingsschema op. Onderwerpen die vaak aan bod komen zijn: zelfvertrouwen, afleidingen, doelen stellen, prestatieprofiel, wat zeg je tegen jezelf tijdens het sporten, wat zijn je kwaliteiten, jouw rol binnen je team en / of waar jij behoefte aan hebt. Dit trainen we op alle niveau’s: van leren presteren als talent tot pieken op juiste moment als topsporter.

 

TEAMBEGELEIDING

Op basis van een intake met het team en/of de coach ontdekken we waar de ontwikkelbehoefte ligt. Vanuit hier kunnen we bijvoorbeeld werken aan het ontwikkelen van mentale vaardigheden, samenwerking, communicatie, teamzelfvertrouwen, teamrollen of andere thema’s.

 

BLESSURES EN REVALIDATIE

Als onderdeel van je revalidatieproces is het ook belangrijk om mentaal te herstellen en weer fit te worden om weer in actie te komen. Hoe zorg je dat je gemotiveerd blijft en weer met vertrouwen terug kunt keren in je sport? Zeker bij terugkerende blessures is mentale training een waardevolle aanvulling.
Revalidatietrajecten doen we vaak samen met onze partners van het Sport Medisch Centrum Den Haag.

 

NIEUW: EMDR

EMDR is een goed werkende methode voor het verwerken van herinneringen aan een traumatische ervaring, zoals bijvoorbeeld een blessure of ongeluk. We kunnen EMDR inzetten als je last blijft hebben van nare herinneringen of als je revalidatietraject stagneert door vervelende gedachten aan de blessure.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Vraag naar de mogelijkheden!

 

ERVARINGEN VAN SPORTERS

Marathonloper:
“Fijne praktische training! Ik heb geleerd om moeilijke momenten te overkomen door de race in mijn hoofd beter in te delen. De mentale training heeft een extra dimensie toegevoegd aan mijn wedstrijdvoorbereiding.”

 

Tennisster:
“De mentale begeleiding heeft mij geleerd om keuzes te maken binnen mijn sport waardoor ik uiteindelijk met meer rust en plezier kan presteren.”

 

Trampoline:
“Lisa heeft mij geholpen dat ik de trainingen weer leuk vind. Ik heb geleerd dat ik iets mag en niet moet. Het was heel leuk dat Lisa ook mee ging naar mijn wedstrijden.”

 

Wil je weten wat Tough Minds voor jou kan betekenen? Of wil je gelijk een afspraak maken?

Contact
Bel me terugIk heb een vraagMaak een afspraak