Teamtraining

Kan jouw team mentaal wel een boost gebruiken of wil je juist even door een externe partij geholpen worden om de gedachten van het team op één lijn te brengen?

Als onderdeel van een team merk je ongetwijfeld dat er vaak hele vakinhoudelijke trainingen of vergaderingen op het programma staan. Voor de soft skills is helaas veel minder tijd beschikbaar terwijl deze skills ook, of misschien zelfs juist, bijdragen aan de teamprestaties. Denk hierbij aan de volgende onderwerpen: communicatie, samenwerking, prestatiedruk, persoonlijk/medisch leiderschap en mindset. Dit zijn juist allemaal mentale aspecten van jouw team. Maar hoe train je die eigenlijk? Wat doen jullie eraan om dit gericht te verbeteren?

Dat is nu precies waar je Tough Minds voor kunt inzetten. Bij Tough Minds komen wij graag met jou en je team, op jullie locatie of een externe, deze sportmindset verbeteren. Wij leren jullie hoe je dit ook onder de normale werkzaamheden kunt blijven trainen, zodat ook jullie mentaal kunnen groeien en een volgende stap kunnen zetten.

Train je sportmindset

De sportmindset is wat topsporters gebruiken om de obstakels in hun weg naar de top om te zetten in groei. Tijdens het vallen en opstaan gebruiken en trainen ze verschillende mentale skills waarbij ze zich richten op het proces en niet de uitkomst. Technieken zoals presteren onder druk, kunnen focussen zonder afleidingen, het accepteren van jezelf en de zaken waar je geen invloed op hebt en commitment creëren richting je doelen en de dingen die jij belangrijk vindt. Door deze mentale skills te trainen richten zij zich vooral op hun persoonlijke groei.  Wat maakt dat ze flexibel, veerkrachtig en oplossingsgericht zijn. Zij kiezen heel bewust vanuit hun kracht voor hun eigen weg.

Ieder mens kan deze sportmindset leren toepassen. Zowel in werk als privé, het is namelijk trainbaar. Net als in de sport kun je iets aanleren door te trainen, verbeteren door toe te passen en er in excelleren door zelf heel bewust de verantwoordelijkheid te nemen voor je persoonlijke groei.

Durf jij ook te kiezen voor persoonlijke groei? Dare to grow!

Opzet van de training

In de sportmindset training leren we jouw team aan de hand van onze kennis en lessen vanuit de topsport gebruik te maken van diverse mentale vaardigheden om ook flexibel, veerkrachtig en oplossingsgericht op de werkvloer te kunnen presteren. Dit doen we hands-on en lekker praktisch door inzichten niet alleen te geven, maar ook te laten ervaren. Zodat het voor teamleden direct duidelijk is welke mentale vaardigheid gebruikt kan worden om een bepaald doel te bereiken. Met focus vergroot je bijvoorbeeld de effectiviteit, met acceptatie de flexibiliteit en met de juiste commitment de duurzame inzetbaarheid.

Uniek hierin is dat we tijdens de teamtraining een topsporter kunnen inzetten die zijn persoonlijke verhaal deelt en laat aansluiten op jullie doel voor de teamtraining. Deze topsporter kan dan ook een praktische fysieke training verzorgen zodat hij zijn lessen direct met jullie kan delen om de cross-over te maken naar jullie teamprestatie. De ultieme kruisbestuiving tussen sport en professionals dus!

Voor de teamtraining is er altijd eerst een intakegesprek met de manager en een vertegenwoordiging van het personeel om te zorgen dat de training optimaal aansluit bij de wensen en behoeftes van het team. Vanuit hier kiezen we voor een training van één tot drie dagen met daarna nog een follow-up. Samen bepalen we welke onderdelen in de teamtraining aan bod komen, welk doel de training heeft en welke topsport(er) het beste bij jullie past. 

Interesse in een op maat gemaakte offerte voor jouw team? Vul hieronder het contactformulier in, of bel ons gerust voor meer informatie.

Contact & Offerte

DEN HAAG: Sportcampus Zuiderpark, Mr. P. Droogleever Fortuynweg 22

DEN HAAG: Haagse Sport Centrale, ingang Michaelisstraat

ROTTERDAM: Zipperz (naast de Kuip), Olympiaweg 4-14

JORRIT: 06-30135880

PETRA: 06-13175962

  Waar zal de teamtraining plaatsvinden?
  InhouseOp Tough Minds-locatieNader te bepalen


  Met of zonder topsporter en clinic?
  Met topsporter & clinicZonderNader te bepalen


  Wil je nog iets kwijt?  Klik op enter of op 'verstuur' om bericht te versturen. Wij komen z.s.m. bij je terug met een voorstel.